2013. május 1., szerda

Vegán medvehagyma "vaj"

A kókuszolajat vajra is cserélhetjük, ha eszünk tejterméket.


Hozzávalók:
  • 8-10 medvehagyma levélke
  • 75 gramm kókuszolaj
  • 1 tk citromlé
  • 1 csurgatás olívaolaj
  • bors
Elkészítés:
  1. A medvehagymát alaposan tisztítsuk meg, majd töröljük jó szárazra.
  2. Aprítsuk fel amennyire csak tudjuk. Akár géppel is dolgozhatunk.
  3. A kókuszolajat vízgőz felett olvasszuk meg teljesen, melegítsük föl, majd adjuk hozzá a maradék hozzávalót.
  4. Öntsük pici üvegtálba vagy szuflés tálkába (ne műanyagba), és dermesszük meg a hűtőben.
Forrás: Lengyel Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése