- 100g liszt
- 50g tökmagkrém
- 50g friss kecskesajt vagy krémes túró
- 0,5tk só
Elkészítés:
- Szitáljuk a lisztet egy tálba és adjuk hozzá a sót, a tökmagkrémet valamint a kecskesajtot ill. túrót. 2-3ek vízzel gyorsan gyúrjunk belőle egy tésztát.
- Ha összeállt, csomagoljuk fóliába és hagyjuk legalább 30 percig a hűtőben pihenni.
- Borítsunk be egy tepsit sütőpapírral és melegítsük elő a sütőt 200°C-ra.
- Szaggassunk kb. evőkanál méretű darabokat a tésztából és görgetve nyújtsuk kb. toll vastagságú hosszú rudakká.
- Helyezzük el a tésztacsíkokat egymás mellett a tepsin, majd a 200°C-os sütőben süssük 12-15 perc alatt ropogósra és enyhén barnára.
Forrás:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése