- mángold
- újhagyma
- bulgur
- tejföl
- sajt
- szezámmag
Elkészítés:
Pároljuk össze a mángoldot és az újhagymát. Külön főzzük meg a bulgurt, majd tejföllel, a tetején sajttal és szezámmaggal mehet be a sütőbe.
Forrás: Nawesh
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése