2013. június 9., vasárnap

Red giant saláta Éva konyhájából

Hozzávalók:

  • red giant
  • mizuna
  • retek
  • szezámmag
  • olívaolaj
  • citromlé
  • mustár
  • bors
Elkészítés:


  1. Összetépkedtem 6 levél red giantot, az egyik csomag mizunát, hozzászeltem két zöldhagymát szárával együtt, és legyalultam egyet a doboz retkeiből vékony gyufaszálra. 
  2. Pirítottam hozzá száraz serpenyőben 2 evőkanálnyi szezámmagot, hozzáadtam, majd rálocsoltam az öntetet: 1,5 evőkanál olívaolaj, 1,5 evőkanál citromlé, két mogyorónyi mustár, só, bors.
  3. Hűtőbe tettem, és pár óra múlva lett belőle egy pikáns, kissé csípős és nagyon finom saláta
Forrás: Dudik Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése