- 8 szelet száraz kenyér (legjobb a barna- nekem fokhagymás albán kenyerem volt itthon)
- 3-4 dl joghurt
- 1 édeskömény levele és szára
- 3 dkg vaj
- 1 dl napraforgó olaj- bio hidegen sajtolt
- só, Wasabi, chili, bors, koriander, fokhagyma
- sajt
- Száradt kenyereket beáztatok sózott joghurtba.
- Kivajazott tepsibe belerakom.
- Késes aprítóba dobtam az édeskömény megmosott szárát és levelét.
- Rakok bele kb. 1 dl vizet, majd olajat,vajat és fűszereket.
- Addig turmixolom míg pesto állaga lesz.
- Ezt a pestót elterítem a tetején a kenyereknek.
- Sajttal megszórom.
Saláta mellé: tölgylevelű, retek , alma, paprika vegyesre tépkedve vágva.
Tea: Citromfű tea mézzel
Forrás: Harkai Erika
Kivajazott tepsiben sajtot szorsz a tetejére. És azután mi legyen vele ? Sütőbe teszed? Hogyan tovább ?
VálaszTörlés