Hozzávalók 4 személyre:
- 680 g tarlórépa hasábra vágva
- olaj a sütéshez
- 15 g reszelt parmezán
- ízesítéshez: pirospaprika, só, fokhagyma stb.
- A minél alacsonyabb zsírtartalom elérése érdekében süssük sütőben az ételt. Finoman kenjük ki a sütőlapot olajjal.
- Hámozzuk meg a kerekrépát, vágjuk hasábokra, és helyezzük egy nagy tálba. Menjen rá egy kis olaj. Rázogassuk meg a tálat, hogy az olaj bevonja a hasábokat.
- A fűszereket és a sajtot tegyük egy zacskóba. Jól rázzuk össze, majd az olajos hasábokat is szórjuk bele, és jól rázzuk meg a zacskót, hogy a fűszer befedje a kerekrépát.
- Végül terítsük el a hasábokat a tepsiben, és süssük kb. 20 percen keresztül, amíg kívülről ropogósak lesznek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése