- 3 rész olívaolaj
- 1 rész balzsamecet
- (6 szem) eper
- 3 ek balzsamecet
- 1 nagy adag mizuna
- 6 ek mogyoró (aprítva és pirítva)
- lilahagyma
- só
- 8 dkg kecskesajt
Elkészítés:
- Készítsük el a dresszinget egy tálkában. Jól keverjük össze.
- Az epret szeleteljük fel és keverjük össze a balzsamecettel.
- Egy másik tálkában keverjük össze a balzsamecetet a mizunával, a hagymával és a mogyoróval. Sózzuk egy picit.
- Adjuk az epret és a kecskesajtot a salátához. Tálaljuk ízlésesen.
Forrás: http://www.dailycandy.com/los-angeles/article/129513/Stella-Rossas-Purple-Mizuna-and-Strawberry-Salad-Recipe (ford. és módosította Lengyel Zsuzsa)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése