Tökéletes saláta egy kis maradék sült pulykából.
Hozzávalók:
- 10 dkg sült pulykamell apró kockákra vágva
- 1 fej római saláta
- 20 dkg kenyér (kenyérhéj nélkül)
- 22 g olívaolaj
- 40 g frissen reszelt parmezán
- 92 g uborka
Az öntethez:
- 2 db szardella (ajóka)
- 3 tk majonéz
- 1-2 tk friss citromlé
- bors
Elkészítés:
- Keverjük pépesre a szardellát a többi hozzávalóval.
- Tálaljuk a salátaleveleket, adjuk hozzá a pulykamell darabokat.
- Pirítsuk meg a kenyérkockákat az olajban, és adjuk a salátához.
- Konyhai papírtörlőn hagyjuk, hogy egy kicsit az olaj lecsepegjen.
- Végül csurgassuk rá az öntetet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése