Az elkészítés nagyon egyszerű, a kinyújtott leveles tésztát megszúrkáljuk, vékony sütőtök szeleteket helyezünk rá, majd ráöntjük a tojásos-tejszínes-tejes-parmezános keveréket amit sóval, szerecsendióval ízesítünk, megszórjuk tökmaggal, morzsával és kecsketúróval, majd megsütjük és langyosan tálaljuk.
Forrás:
http://mandulasarok.blogspot.hu/2010/11/sutotokos-tart-kecsketuroval.html
Él a magyar Alföldön egy család, akik a fáradtságot nem kímélve dolgoznak, hogy jómaguknak, gyermeküknek és egy marék lelkes szögedi követőnek megszépítsék, meghosszítsák az életét. Ez a blog kapcsolódik az ő történetükhöz, megmutatja, hogy mi történik a sok jóval, amit a föld a szorgos munkáért ad cserébe. Célja, hogy az Évkerék zöldségközösség által megfőzött, megálmodott vagy jónak talált recepteket egy csokorba fogja. Kövessétek velünk a változó évszakok sokszínűségét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése